Meny
Bookmark and Share
Quality Works - Versionshanterare
 Quality Works - Versionshanterare    

Quality Works - Versionshanterare

[ Programvara]

16900 kr

Leveranssätt


E-postadress
 

Beställ ditt exemplar av Quality Works versionshanterare genom oss på KvalitetsDokument.se.

Den här versionen av Quality Works innehåller ingen förbestämd dokumentstruktur utan du kan själv på egen hand lägga upp den struktur som du vill ha.

Har du redan en manual som inte följer standardens upplägg så är det denna version av Quality Works som är intressant för er.

Quality Works innehåller samma funktioner som övriga Quality Works, skillnaden är enbart strukturen som ni enkelt bygger upp på egen hand genom att skapa nya dokument.


Quality Works översikt:

Läs mer på Quality Works dokumentstyrning (öppnas i ny flik) kan du läsa om alla de funktioner som ingår i denna version av Quality Works.

Dokumentformat i Quality Works

Dokumenten som skapas i Quality Works görs i programmets egna filformat. Inga utomstående dokument såsom Word och Excel används. Dessa typer av dokument hänvisar man istället till genom länkar till dokumenten som finns på era lokala datorer eller er server.

Vid beställning av Quality Works versionshanterare

Efter inkommen beställning skickar vi Quality Works per post eller genom en nedladdningslänk. Detta sker efter att vi har skapat en licensfil med ert företagsnamn. Vi tar även kontakt med er och lägger därefter in era uppgifter i vårt supportsystem.


För mer information, vänligen uppsök produktens hemsida.
Powered by Talex e-handelssystem