Meny
Bookmark and Share

Villkor

Köp
Bindande avtal upprättas i samband med att kunden genomför sin beställning och en orderbekräftelse skickas automatiskt ut till den registrerade e-postadressen.

Nedladdning av köpt produkt kan ske totalt 7 gånger och produkten är tillgänglig för nedladdning under 1 års tid efter genomfört köp. Under orderinformation går det att utläsa när nedladdningslänken utgår och hur många gånger till man kan ladda ner produkten.

Produkten som ni köper på KvalitetsDokument.se kan sparas på er egen dator. Skulle ni misslyckas med att ladda ner produkten har man rätt att inom 1 år från inköpstillfället kontakta oss för att få produkten skickad med e-post kostnadsfritt.

Kundkonto
För att handla på KvalitetsDokument.se krävs det att man registrerat sig som kund, detta görs under Kassa och kan ske i samband med köp av produkt. Ett kundkonto behövs för att vi ska kunna ge er tillgång till era köpta produkter på ett säkert sätt.

För att registrera sig och handla på KvalitetsDokument.se måste man vara 18 år eller äldre.

I samband med köp så behöver man även samtycka till lagring och hantering av ens uppgifter hos KvalitetsGruppen och respektive betalningstjänst-leverantör.

Kostnadsfri support
Villkor och riktlinjer för vår kostnadsfria support beskrivs på en separat sida, men alla produkter på KvalitetsDokument.se omfattas dock av någon form av kostnadsfri support.

Bruk av produkt
De produkter som tillhandahålls via KvalitetsDokument.se är avsedda för eget bruk och får inte användas i kommersiellt syfte, dvs vidareförsäljning.

Syfte med våra produkter

Våra produkter är framtagna för att företag skall kunna bedriva kvalitets-, miljö- och arbetsmiljöarbete och redovisa resultatet av det arbetet. Ett exempel är att använda våra exempel som utgångspunkt när man utformar sitt ledningssystem med syfte att ledningssystemet skall uppfylla de krav som ställs i olika ISO-standarder.

Våra produkter är däremot inte avsedda för att ersätta de standarder som tillhandahålls av ISO och SIS.

ISO och SIS

Vi rekommenderar alla våra kunder att köpa de ISO-standarder som de avser att uppfylla. Detta kan göras på SIS hemsida.

De vanligaste standarderna är:

ISO 9001:2015

ISO 14001:2015

ISO 45001:2018

Moms
Priserna på KvalitetsDokument.se är exklusive moms, vilket innebär att i kassan kommer moms (25 %) att räknas in i priset. Detta framkommer tydligt innan betalningsförfarandet påbörjas.

Ångerrätt
Digitala produkter som levereras direkt går inte att returneras enligt distansavtalslagen § 11. Produkten som du köpt går att använda och kopiera direkt efter att du fått tillgång till den och därför finns ingen ångerrätt.

Skulle du ha några problem med produkten du köpt ber vi dig kontakta vår kundtjänst.

Reklamationsrätt
Våra nedladdningsbara produkter är av sådan art att reklamationsrätt ej är tillämpningsbar.

Villkor
Vi på KvalitetsDokument.se förbehåller oss rätten att ändra våra villkor utan varsel, därför är det de publicerade villkoren och priserna som gäller vi inköpstillfället.Leverans/nedladdning


Om inget annat anges på produksidan eller i kassan så sker leverans digitalt i Microsoft Word-format.
I kassan och varukorgen framgår det om annat leveranssätt är valt, t ex leverans via post eller överenskommelse.

Nedladdning kan ske direkt efter beställning
Vid slutfört köp av en digital produkt visas en nedladdningslänk till produkterna på sidan, "Tack för din beställning".

Orderhistorik (kräver inloggning)
Köpta produkter går att ladda ner från sidan orderhistorik som du hittar om du är inloggad. I  samband med köp så skapades det en inloggning, med din e-post som användarnamn.

Efter genomfört köp skickas det ut en orderbekräftelse per e-post. I mejlet finns det en länk som tar er till sidan Orderhistorik om ni är inloggade, efter inloggning kan ni ladda ner produkten ni köpt.

Leverans per mejl (på förfrågan)
Ni kan även få produkterna skickade till er e-post, så kallad manuell hantering om ni har problem med att ladda ner produkten eller om ni inte vet om ni kan packa upp en komprimerad mapp (nästan alla Windows och de flesta Mac OS kan detta), då skickas varje dokument separat.

Flera dokument i en produkt
Produkter som består av flera dokument kommer att levereras som en komprimerad mapp. I Windows 10 och Mac OS kan man öppna komprimerade mappar utan några externa program. För äldre windows versioner kan man komma åt dokumenten genom flertalet gratisprogram som kan hantera formatet .zip (Winzip, Winrar eller 7-Zip). Packa upp filen för att komma åt era produkter som är i Microsoft Word-fornat.Betalningsmetoder


Klarna Checkout
Genom Klarna Checkout erbjuder vi våra kunder att betala mot faktura, kortbetalning, internetbank och man kan även dela upp sin betalning.

Vid betalning måste du ange ditt personnummer eller ditt företags organisationsnummer.

Betalningen skötts helt via Klarna som även hanterar påminnelse och inkasso.

Vid problem får ni gärna höra av er till oss på KvalitetsGruppen för att få hjälp med att hantera era ärenden.

Faktura 30 dagar
Vid betalning via faktura måste du ange ditt personnummer eller ditt företags organisationsnummer.

Förutsättningen för att få handla mot faktura är bland annat att du är registrerad i folkbokföringsregistret i Sverige och är över 18 år, samt inte har några betalningsanmärkningar.

Vi från KvalitetsGruppen skickar ut fakturan per e-post. Ange om du vill ha fakturan brevledes i meddelandefältet i kassan.

Fakturans betalningsvillkor är 30 dagar och om betalningen inte är fullgjord på fakturans förfallodag debiteras förseningsersättning, samt kostnader för betalningspåminnelser och inkasso enligt lag. Dröjsmålsränta utgår med 2 % per månad.


Kort och Internetbank - Payson
Betalning sker enkelt och säkert med Payson, och även om du inte har ett konto hos Payson sedan tidigare kan du snabbt göra transaktionen via Payson. Payson samarbetar med VISA, Mastercard och samtliga svenska banker som erbjuder direktbetalningar (Swedbank, Handelsbanken, SEB och Nordea).

Payson håller höga säkerhetskrav och är PCI-certifierade av Trustwave som är en internationell organisation för säker e-handel. All trafik krypteras genom SSL 128 bitar och alla kortöverföringar bygger på bankernas så kallade 3D-secure teknik. Läs mer om Payson här www.payson.seVad krävs för att kunna använda våra produkter


Våra produkter är främst framtagna för Microsoft Word 2010 och nyare versioner. Du kan dock fortfarande använda produkterna med äldre Office eller med liknande programvaror, t ex Open Office, Libre Office eller Wordpad dock stöds inte alla funktioner.

Det finns fria programvaror som du kan använda dig av ifall du inte har tillgång till Microsoft Word. Programmen måste kunna hantera filformaten (dot, dotx, doc, docx, xls eller xlsx-filer).

Kostnadsfri programvara:

Vid önskemål kan vi försöka spara om produkter till annat format, ta kontakt med vår support för vidare hjälp eller inför ett produktköp.

Powered by Talex e-handelssystem