Meny
Bookmark and Share
Utvärdering av lagefterlevnad - checklista för miljöledningssyst
 Utvärdering av lagefterlevnad - checklista för miljöledningssyst  Utvärdering av lagefterlevnad - checklista för miljöledningssyst  Utvärdering av lagefterlevnad - checklista för miljöledningssyst  Utvärdering av lagefterlevnad - checklista för miljöledningssyst  

Utvärdering av lagefterlevnad - checklista för miljöledningssyst

[ Miljösäkring]

600 kr

Leveranssätt


E-postadress
 
Denna enkla checklista för lagefterlevnad kan användas i samband med att man utvärderar ens företags lagefterlevnad. Kontroll av lagefterlevnad är ett krav om man skall införa och certifiera ett miljöledningssystem enligt ISO 14001:2015 i sin verksamhet.

Produkten är en mall som fylls i och kan sedan används som en checklista i verksamheten.

Visa upp resultatet av er utvärdering av lagefterlevnad

Ett av de viktigaste kraven som revisorerna granskar i samband med en certifiering är utvärdering av lagefterlevnad vilket är något som verksamheten skall genomföra minst en gång per år, allra helst två gånger per år samt att man skall ha kontroll på när nya lagar införs som berör ens verksamhet.

Checklista lagefterlevnad 

Revisorerna vill att man på ett enkelt sätt påvisar hur man gjort utvärderingen och att man har ett resultat att visa upp. Denna enkla checklista som vi har tagit fram kan användas för att visa upp det resultat av utvärderingen av lagefterlevnad som efterfrågas. Man kan även lägga till en beskrivning över hur lagen påverkar verksamheten för att på så sätt täcka alla krav gällande lagar och andra krav som ISO 14001:2015 ställer på er verksamhet.

Produkten innehåller:

  • Kom igång
  • Bakgrund
  • Beskrivning kontroll av lagefterlevnad
  • Hur går en kontroll till
  • Förklaring över sju metoder för att kontrollera lagefterlevnad
  • Hur mallen används
  • Mallen checklista lagefterlevnad

 

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem