Meny
Bookmark and Share
Revisionsprogram för kvalitetsledningssystem
 Revisionsprogram för kvalitetsledningssystem  Revisionsprogram för kvalitetsledningssystem  Revisionsprogram för kvalitetsledningssystem  Revisionsprogram för kvalitetsledningssystem  Revisionsprogram för kvalitetsledningssystem

Revisionsprogram för kvalitetsledningssystem

[ ISO 9001:2015]

600 kr

Leveranssätt


E-postadress
 


Företaget som bedriver ett kvalitetsarbete enligt ISO 9001:2015 måste årligen genomföra en internrevision. Det här revisionsprogrammet används för att dokumentera och sammanställa en internrevision så att man har ett resultat att visa upp internt samt för en extern tredjepartsrevisor.
Produktkategori:
ISO 9001:2015, Förbättringsarbete

Antal sidor:
12 sidor

Produktbeskrivning:

Delarna som finns i detta revisionsprogram är styrda av de direktiv som finns i ISO 9001:2015. Givetvis kan man anpassa produkten efter sitt eget önskemål men grunderna bör bestå i form av ett revisionsprotokoll, revisionsprogram och en revisionsrapport. Revisionsprotokollet fylls i av den intern revisionsledaren och presenterar resultatet från revisionen.

Ett revisionsprogram går efter ISO 9001:2015 strukturen och tar upp alla avsnitt som genomgås vid internrevisionen. Revisionsrapporten används slutligen i samband med att man dokumenterar de upptäckta avvikelserna.

Revisionsprogrammet består av:
  • Protokoll (exemplet är ifyllt)
  • Revisionsprogram (följer ISO 9001:2015 standarden)
  • Revisionsrapport
Ni erhåller fri support för att kunna tolka hur detta revisionsmaterial kan användas vid era interna revisioner och ert förbättringsarbete.
Tillhörande produkter:


Liknande produkter:
Revisionsprogram för ISO 14001

Läs mer om
ISO 9001

 


Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem