Sök
Meny
Bookmark and Share
Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015
 Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015  Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015  Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015  Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015  Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015

Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015

[ ISO 9001]

12000 kr

Leveranssätt

E-postadress
 

Vi erbjuder ett komplett kvalitetsledningssystem som uppfyller de grundläggande kraven i ISO 9001:2015. Denna mall innehåller ett färdigt kvalitetsledningssystem som ni kan anpassa till er verksamhet.

Man sparar mycket tid om man utgår ifrån vårt exempel som är framtaget av KvalitetsGruppen. Istället för att börja på en tom sida i ert kvalitetsarbete, kan ni redigera färdiga exempel och börja med att lägga in er företagsunika information.

Vill du visa upp för kunder och intressenter hur du sköter din kvalitetssäkring passar denna ledningssystem perfekt som utgångspunkt.

Denna produkt innehåller följande dokument:

  • Ett komplett exempelledningssystem som följer ISO 9001:2015 standarden
  • Kom igång med din Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015
  • Blanketter, checklistor och mallar
  • Vägledning ISO 9001:2015

Längst ner på sidan hittar ni bilder på dokumenten

Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015

Tanken är att du ska redigera kvalitetsledningssystem som är generellt beskriven så att den är bättre anpassad utefter er verksamhet. I sitt grundutförande beskriver denna kvalitetsledningssystem hur ett vanligt kvalitetsledningssystem fungerar hos ett småföretag.

Läs först igenom "Kom igång med din Kvalitetsledningssystem ISO 9001:2015" som beskriver hur ni bör arbeta för att färdigställa ert kvalitetsledningssystem.

Kvalitetsledningssystem är framtagen för att ni ska kunna visa upp den för kunder, upphandlingar eller för att uppfylla de krav som ställs vid en kvalitetscertifiering.

Ni får med en vägledning och tolkning av ISO 9001:2015 kraven. Med hjälp av vägledningen och tolkningen så kan ni lätt förstå vad syftet med de olika avsnitten i kvalitetsledningssystemet har, vad ni skall beskriva och tips på hur ni kan färdigställa kvalitetsledningssystemet.

Kvalitetsledningssystem levereras i Word-format och ni får även tillgång till vår support för rådgivning och tolkning av kraven.

Dokumentet innehåller även:

Syfte och mål med denna Kvalitetsledningssystem för ISO 9001:2015

Grundtanken med detta kvalitetsledningssystem är att ge en bra start på ett företags kvalitetsarbete för att uppfylla ISO 9001:2015. Så information hur man ständigt kan förbättra sin verksamhet och vilka metoder för ständig förbättring som är enklast att komma igång med finns beskrivet i det tillhörande materialet och inne i exempelledningssystem.

Att bli kvalitetsmedveten

Att bli kvalitetsmedveten är en process som kan ta tid. Det räcker inte med en utbildning eller att man läser en bok. Det krävs praktisk erfarenhet, tålamod och att man utöver de nya införskaffade kunskaper i den dagliga verksamheten. Detta tar tid men genom små steg så kan man sakta men säkert höja sin kvalitetsnivå och få en mer kvalitetsmedveten verksamhet.

Små steg leder till en bestående förbättring

Många drar igång ett stort projekt när man påbörjar sitt kvalitetsarbete, vilket ofta resulterar i att man inte orkar ro iland med sitt kvalitetsledningssystem eftersom man var orealistiskt ambitiös i sin utgångspunkt.

Vi på KvalitetsGruppen rekommenderar därför att man försöker genomföra små förbättringar och sedan väljer att certifiera sig. En certifiering innebär sedan att man varje år kommer att granskas av en extern revision vilket kan fungera som en motivationsfaktor att varje år bli bättre på något då en certifieringsrevisor kräver att man arbetar mot syftet att ständigt blir bättre. Dessutom får man en extern part som man kan föra en dialog med som har erfarenhet från hur andra verksamheter bedrivit sitt kvalitetsarbete.

Företagsanpassat kvalitetsledningssystem efter era förutsättningar

Vill ni ha hjälp med att ta fram ett kvalitetsledningssystem helt anpassad utefter er verksamhet kontakt oss så kan vi boka in ett förutsättningslöst möte eller lämna en offert.

Vi har utvecklat kvalitetsledningssystem sedan 1997.

Ni erhåller fri support för att kunna tolka ISO 9001:2015 efter er verksamhets förutsättningar.

Liknande ISO produkter:
Kvalitets- och miljöledningssystem ISO 9001 ISO 14001

Läs Vad är ISO 9001 hos Kvalitetsgruppen.com

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem