Meny
Bookmark and Share
Kvalitetsledningssystem
 Kvalitetsledningssystem  Kvalitetsledningssystem  Kvalitetsledningssystem  Kvalitetsledningssystem  Kvalitetsledningssystem

Kvalitetsledningssystem

[ Kvalitetssäkring]

12000 kr

Leveranssätt


E-postadress
 

KvalitetsGruppen Hässleholm AB:s eget exempel

Vi erbjuder vårt exempel som har arbetats fram sedan 1997 och som ni kan skapa ert kvalitetsledningssystem med avseende att uppfylla kraven i ISO 9001:2015. Detta exempel är för att ni ska kunna anpassa kvalitetsledningssystemet till er verksamhet.

 TEMS – möte

Vid köp av denna produkt ingår det ett 2 timmars Teams - möte där vi tillsammans går igenom hur man påbörjar arbetet med att anpassa ledningssystemet till er eget verksamheten utifrån exempeltexterna. Ni får tips och råd som gör att ni lättare kommer igång och som sparar er tid. 

 Detta kvalitetsledningssystem är grunden för ISO 9001:2015. Dessa riktlinjer går att utläsa i ISO 9001:2015. Kravstandarden kan köpas in från SIS.

Spara tid och pengar

Man sparar mycket tid om man utgår ifrån vårt exempel som är framtaget av KvalitetsGruppen Hässleholm AB. Istället för att börja på en tom sida i ert kvalitetsarbete, kan ni redigera färdiga exempel och börja med att lägga in er företagsunika information. Vill du visa upp för kunder och intressenter hur du sköter din kvalitetsledningssystemet passar denna kvalitetsledningssystem perfekt som utgångspunkt.

Denna produkt innehåller följande dokument:

  • Exempel med beskrivningar av kvalitetsledningssystem som avser uppfylla ISO 9001:2015 standarden
  • Kom igång med ditt Kvalitetsledningssystem
  • Blanketter, checklistor och mallar
  • Vägledning med tips och råd

Längst ner på sidan hittar ni bilder på dokumenten

Kvalitetsledningssystem

Tanken är att du ska redigera kvalitetsledningssystem som är generellt beskriven så att ni anpassar det till er verksamhet. I grundutförande beskriver denna kvalitetsledningssystem hur ett vanligt kvalitetsledningssystem fungerar hos ett småföretag.

Kom igång med ditt Kvalitetsledningssystem

Läs först igenom "Kom igång med ditt Kvalitetsledningssystem" som beskriver hur ni bör arbeta för att färdigställa och implementera ert kvalitetsledningssystem. Kvalitetsledningssystem är framtagen för att ni ska arbeta systematiskt med kvalitet samt kunna visa upp ert system för kunder, upphandlingar eller för att uppfylla de krav som ställs vid en certifiering.

Ni får med en vägledning och råd för att uppfylla krav som ställs på ert kvalitetsledningssystem. Med hjälp av vägledningen och tolkningen så kan ni lätt förstå vad syftet med de olika avsnitten i kvalitetsledningssystemet har, vad ni skall beskriva och tips på hur ni kan färdigställa kvalitetsledningssystemet.

Support och rådgivning

Kvalitetsledningssystem levereras i Word-format och ni får även tillgång till vår support för rådgivning och tolkning av kraven.

Dokumentet innehåller även:

Syfte och mål med detta Kvalitetsledningssystem

Grundtanken med detta kvalitetsledningssystem är att ge en bra start på ett företags kvalitetsarbete. Så information hur man ständigt kan förbättra sin verksamhet och vilka metoder för ständig förbättring som är enklast att komma igång med finns beskrivet i det tillhörande materialet och inne i exempel kvalitetsledningssystemet.

Att bli kvalitetsmedveten

Att bli kvalitetsmedveten är en process som kan ta tid. Det räcker inte med en utbildning eller att man läser en bok. Det krävs praktisk erfarenhet, tålamod och att man utöver de nya införskaffade kunskaper i den dagliga verksamheten. Detta tar tid men genom små steg så kan man sakta men säkert höja sin kvalitetsnivå och få en mer kvalitetsmedveten verksamhet.

Små steg leder till en bestående förbättring

Många drar igång ett stort projekt när man påbörjar sitt kvalitetsarbete, vilket ofta resulterar i att man inte orkar ro iland med sitt kvalitetsledningssystem eftersom man var orealistiskt ambitiös i sin utgångspunkt.

Certifiering

Vi på KvalitetsGruppen Hässleholm AB rekommenderar därför att man försöker genomföra små förbättringar och sedan väljer att certifiera sig. En certifiering innebär sedan att man varje år kommer att granskas av en extern revision vilket kan fungera som en motivationsfaktor att varje år bli bättre på något då en certifieringsrevisor kräver att man arbetar mot syftet att ständigt blir bättre. Dessutom får man en extern part som man kan föra en dialog med som har erfarenhet från hur andra verksamheter bedrivit sitt kvalitetsarbete.

Företagsanpassat kvalitetsledningssystem efter era förutsättningar

Vill ni ha hjälp med att ta fram ett kvalitetsledningssystem helt anpassad utefter er verksamhet kontakt oss så kan vi boka in ett förutsättningslöst TEAMS -möte eller lämna en kostnadsfri offert.

Utvecklad sedan 1997

Vi har utvecklat kvalitetsledningssystem sedan 1997. 

Vi har kunniga medarbetare på vår support som kan hjälpa er om ni har frågor kring hur man uppfyller krav i ISO 9001:2015.


Liknande ISO produkter:
Kvalitets- och miljöledningssystem

Läs Vad är ISO 9001 hos Kvalitetsgruppen.com

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem