Sök
Meny
Bookmark and Share
Blankett för kemikalielista och kemikalieförteckning
 Blankett för kemikalielista och kemikalieförteckning  Blankett för kemikalielista och kemikalieförteckning      

Blankett för kemikalielista och kemikalieförteckning

[ ISO14001:2015]

170 kr

Leveranssätt


E-postadress
 

Ha kontroll över era kemikalier med denna blankett för kemikalielista och kemikalieförteckning. Med hjälp av blanketten som vi har tagit fram kan man beskriva varje enskilda kemikalier för att på ett enkelt sätt ha kontroll över varje kemikaliers påverkan samt en övergripande kemikalielista för att man på ett enkelt sätt skall få en överblick över de kemikalier som används i verksamheten. Produktkategori:
ISO 14001:2015, kemikalieförteckning

Blankettens omfattning:
3 sidor

Ni bör kunna uppvisa er kemikalielista och kemikalieförteckning

Ska man miljöcertifiera sin verksamhet är det ett måste ha koll över vilka kemikalier som används. Normalt har man ett kemikalierum eller miljörum/miljöstation där man förvarar alla kemikalier. För att på ett enkelt sätt ha kontroll över vad som används bör en kemikalilista finnas framtagen. Denna kemikalielista och kemikalieförteckning som vi erbjuder uppfyller de grundläggande kraven som revisorer har i samband med en miljöcertifiering.

Användning av blanketten kemikalielista och kemikalieförteckning

Ni får dels en blankett för varje enskilda kemikalier, ett exempel på kemikalieförteckning där man översiktligt har kontroll över alla kemikalier och en vägledande beskrivning för hur dessa blanketter skall användas.
 

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem