Sök
Meny
Bookmark and Share
Blankett - aktivitetsplan för ISO
 Blankett - aktivitetsplan för ISO  Blankett - aktivitetsplan för ISO      

Blankett - aktivitetsplan för ISO

[ Blankett]

150 kr

Leveranssätt

E-postadress
 
ISO-aktivitetsplan - överblicka ert årliga ISO-arbete. Genom vår lista kan ni se över och planera in ert årliga ISO-arbete. Det är viktigt att man har koll på det årliga kvalitets- och miljöarbetet och därför har vi tagit fram en aktivitetsplan.

Vad som bör tas upp på aktivitetsplanen är upptill varje enskilt företag men vi har tagit fram en lista på aktiviteter som man bör ha med. Vi rekommenderar att man har kvar huvuddelen av de punkter som finns i vårt exempel om man bedriver ett kvalitets och miljöarbete enligt ISO 9001:2015 och ISO 14001:2015.

Genom dessa schemalagda aktiviteter säkerställs det att alla väsentliga mål, behov och krav lyfts fram, tillgodoses och genomförs.

Produktbeskrivning:

Syftet med planen är att på ett enkelt sätt kunna presentera vad som ska göras under året. Man kan lägga in denna aktivitetsplan i sin manual eller hänvisa till dokumentet som kan läggas på servern.


I dokumentet ingår en blankett i tabellform samt en vägledande text med instruktioner för hur blanketten är tänkt att användas. Vi har även kommenterat hur man bör tänka när man upprättar aktivitetsplanen för sitt ISO-arbete.
  • Ensidig blankett - Aktivitetsplan för ISO
  • Förslag på aktiviteter som bör genomföras årligen
  • Beskrivning hur blanketten ska användas
  • Förklaring över blankettens olika informationsfält
  • Rekommendationer och tips
Ni erhåller fri support för att kunna tolka hur detta dokument kan användas i er verksamhet.

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem