Sök
Meny
Varumärken
Bookmark and Share

Quality Works - ISO 9001:2015


15900 kr

Leveranssätt


E-postadress
 

Beställ ditt exemplar av Quality Works ISO 9001:2015 genom oss på KvalitetsDokument.se.

Följer din kvalitetsledningssystem strukturen i ISO 9001:2015 så bör du välja den här versionen av Quality Works. Har du ett annat upplägg kan du istället välja eget upplägg, där du själv bygger upp din struktur.

En kvalitetsledningssystem enligt ISO 9001 ingår och du kan själv redigera exempeltexterna för att beskriva er företagsverksamhet.

Quality Works ISO 9001:2015 innehåll:

Quality Works innehåller samma funktioner som övriga Quality Works. Strukturen i denna version följer ISO 9001:2015 standardens upplägg.

Vill ni lägga upp en egen struktur än den som ingår så är det möjligt. Ni kan lägga till och ta bort dokument beroende på hur ni vill att er kvalitetsledningssystem skall se ut.

Exempel kvalitetsledningssystem för ISO 9001:2015.

Vad är syftet med Quality Works ISO 9001:2015

Quality Works har tagits fram för att möta de krav som ställs på ett kvalitetsledningssystem och kvalitetsarbete enligt kraven i ISO 9001:2015. Quality Works är därför en bra grund för dig som vill påbörja ett sådant arbete. Ju mer aktiv du är i ditt kvalitetsarbete, desto snabbare inse du vilken nytta Quality Works gör för dig. Quality Works har en enkel design med funktioner som anpassats för att förenkla kvalitetsarbetet. Är programmet för svårt så motiveras man inte som användare att använda programmet.

Quality Works är därför framtaget till folk som inte är ute efter att överdriva processcheman utan som vill hålla arbetet enkelt och praktiskt. Är ni intresserade av en demo på Quality Works så kan ni höra av er till oss.

Quality Works översikt

Under rubriken Quality Works - information kan du läsa om alla de funktioner som ingår i denna version av Quality Works.

Vid beställning av Quality Works ISO 9001:2015

Efter inkommen beställning skickar vi Quality Works per post eller genom en nedladdningslänk. Detta sker efter att vi har skapat en licensfil med ert företagsnamn. Vi tar även kontakt med er och lägger därefter in era uppgifter i vårt supportsystem.

Fri support

Ett års fri support på Quality Works funktioner ingår vid köp av Quality Works ISO 9001:2015. Köper du även andra produkter, såsom olika dokument eller ett miljöledningssystem så ingår även support på dessa produkter, hur de ska användas i er verksamhet och varför, kostnadsfritt.


Quality Works ISO 9001:2015, pris 15.900:-

För mer information, vänligen uppsök produktens hemsida.
Powered by Talex e-handelssystem