Sök
Meny
Bookmark and Share
Kundtillfredsställelse - kundmätning
 Kundtillfredsställelse - kundmätning  Kundtillfredsställelse - kundmätning  Kundtillfredsställelse - kundmätning  Kundtillfredsställelse - kundmätning  

Kundtillfredsställelse - kundmätning

[ Förbättring]

500 kr

Leveranssätt

E-postadress
 


Kundtillfredsställelse är en av de viktiga byggstenarna i kvalitetsarbetet. Idag när man talar om kvalitetsarbete så handlar inriktningen oftast om kundfokus och kundtillfredsställelse som målet med hela kvalitetsarbetet.
produktkategori:
ISO 9001:2015, Förbättringsarbete

Svårighetsgrad:

Lätt

Antal sidor:
9 sidor

Produktbeskrivning:

Ska man arbeta med ISO 9001:2015, kvalitetssäkring och kanske även certifiera sig måste man dokumentera kundreaktioner för att kunna avgöra företagets kundtillfredsställelse. I detta dokument har vi lagt in en text som beskriver syftet med kundtillfredsställelse, vad man behöver uppfylla enligt ISO 9001:2015 och hur man kan göra det på ett enkelt sätt. Dokumentet innehåller även blanketter som ni kan använda er av när ni dokumenterar och bedömer en kundtillfredsställelse.

Innehåll:

  • Tre sidor med information, kunskap och instruktioner
  • Blankett för att gallra ut rätt kunder till bedömningen
  • Tre sidor med kundfrågor och bedömningsformulär
  • En sida med frågor till er egna personal

Inklusive blanketterna är dokumentet på totalt 9 sidor och följer ni det underlag som finns kan ni på ett enkelt och snabbt sätt bli klara med att uppfylla kraven i ISO 9001:2015. Exempel på frågor som man kan ställa till en kund finns med i dokumentet.
I denna produkt ingår vår kostnadsfria support ifall ni vill ha hjälp med hur ni ska använda er av produkten och få råd kring hur ni kan uppfylla kraven i ISO 9001:2015 kring mätning av er kundtillfredsställelse.

Tillhörande produkter:


Liknande produkter:


Läs mer om
ISO 9001

 


Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem