Meny
Bookmark and Share
Introduktionshandbok för nyanställda
 Introduktionshandbok för nyanställda  Introduktionshandbok för nyanställda  Introduktionshandbok för nyanställda  Introduktionshandbok för nyanställda  Introduktionshandbok för nyanställda

Introduktionshandbok för nyanställda

[ Introduktion]

600 kr

Leveranssätt


E-postadress
 
Få hjälp med introduktion av er nyanställda medarbetare genom denna introduktionshandbok. Det lönar nämligen sig att genomföra en bra introduktion av den nyanställde.

Med en bra introduktion kan man förebygga fel och hålla en jämn kvalitetsnivå även för oerfarna medarbetare. Hur en nyanställd tas emot på sin nya arbetsplats påverkar personens arbetsprestation och arbetsglädje. Första intrycket är viktigt och ibland kan mottagandet till och med bli avgörande för om vederbörande stannar kvar på sitt nya arbete.

Produktbeskrivning:

Att ha engagerad personal som arbetar för företagets bästa är viktigt inte minst ur kvalitetssynpunkt men även ur en arbetsmiljösynpunkt. Denna introduktionspärm ska utgöra ett stöd till introduktionsansvarig när denna genomför introduktionen av den nyanställde.

Har ni inget befintligt introduktionsprogram eller introduktionshandbok kan ni med denna pärm skapar er en bra grund till en sådan. Dokumentationen är totalt på 40 sidor, texten är lättläst och tydligt beskriven vilket gör det lätt att hitta vad man söker. Den information som ni inte skulle behöva, kan ni med enkelhet ta bort ur dokumentationen.

I informationsmaterialet finner ni en checklista som kan användas inför varje introduktion av nyanställd personal.

Leveransalternativ

Introduktionspärmen för nyanställda kan levereras på två sätt, antingen väljer ni alternativet 1) att ladda ner produkten direkt efter köp (via er inloggning på ert konto får ni tillgång till produkten) eller så väljer ni alternativ 2) och beställer en fysisk introduktionspärm som vi skickar ut till er per post. Ni får då med en pärm, flikar, utskrivet material och en CD-skiva med materialet i Word format ifall ni vill skriva ut materialet på egen hand samt redigera i texten.

Vid alternativ 1 ingår enbart materialet som ni sedan får placera i en egen pärm.

Introduktionspärm för nyanställda (vid nedladdning)

Introduktionspärm för nyanställda (pärm som skickas per post)

Kunder som har köpt den här produkten köpte också
Powered by Talex e-handelssystem